خرید دوزینگ پمپ
دورزنگ پمپ اسید یکی از متداولترین پمپ های جابجایی مثبت است که با ایجاد یک جریان پیوسته، برای تولید فشارهای بالا و نرخ پایین در مایعات با ویسکوزیته بالا استفاده می شود. پمپ های پره ای، لوب پمپ، پمپ پیچی، پمپ دنده ای و پمپ پرستاتلتیک از انواع مختلف دوزینگ پمپ های اسیدی می باشند.
شرکت تکنو پمپاژ انواع دوزینگ پمپ در برندهای مختلف را با قیمت مناسب و کیفیت خوب در سراسر ایران ارسال میکند.
دانلود کاتالوگ دوزینگ پمپ
دوزینگ پمپ ایتالیایی
پمپ دوزینگ ایتالیایی یکی از باکیفیت ترین و پرفروش ترین محصولات در صنعت تزریق مواد شیمیایی است. این پمپ ها همگی دارای استانداردهای CSA و ISO 9001- 2008 و گواهینامه CE می باشند. پمپ های تزریق ایتالیایی در انواع پمپ های پیستونی، پریستالتیک، دیافراگمی و سلوئیدی عرضه می شوند و موارد مصرف گسترده ای در صنایع مختلف شیمیایی و پلیمری دارند.
مشاوره و خرید دوزینگ پمپ
جهت مشاوره رایگان برای خرید و انتخاب دوزینگ پمپ می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر با ما تماس بگیرید.
- 09124044792
- 02133954900
- info@technopumpaj.com
- جمهوری، بین چهارراه مخبرالدوله و بهارستان، پلاک ۱۱۹، واحد 23
دوزینگ پمپ
دوزینگ پمپ یا پمپ تزریق یکی از کاربردی ترین پمپ های صنعتی است که انواع مواد شیمیایی مانند سیالات خورنده، اسیدها یا مایعات ویسکوز را با دقت زیاد در حجم معین به محل مورد نیاز پمپاژ می کند. دوزینگ پمپ حساسیت بسیار بالایی دارد و در دو مدل اتوماتیک و دستی تولید و عرضه می شود.
ویژگی های خاص پمپ تزریق باعث وجه تمایز آن نسبت به سایر پمپ های صنعتی شده است. به عنوان مثال کورس رفت و برگشتی در دوزینگ پمپ ها قابل تغییر است. همچنین می توان دبی را با تغییر کورس، تنظیم کرد. در ادامه درباره نحوه کارکرد دوزینگ پمپ، انواع و نکات خرید آن توضیح خواهیم داد.
دوزینگ پمپ چیست؟
دوزینگ پمپ نوعی پمپ جابجایی مثبت است که از آن برای تزریق مقدار مشخصی از سیال مانند اسید یا باز به درون یک فرایند استفاده می شود. تزریق اغلب درون لوله های تحت فشار، استخرها یا مخازنی که جریانی از سیال در آن ها وجود دارد، انجام می شود.
پمپ های تزریق موجود در بازار اغلب از جنس پلی پروپلین، pvc، pvdf و استیل ضد زنگ هستند. حداقل ظرفیت دبی برای این نوع پمپ 1 لیتر بر ساعت و فشار 10 ثانیه بار است.
اجزای تشکیل دهنده دوزینگ پمپ
دوزینگ پمپ ها از قطعات مختلفی ساخته شده اند که هر یک کارکرد مخصوص به خود را در دستگاه دارند. عملکرد این اجزا به صورت مستقیم بر کارکرد بهینه دستگاه و کیفیت آن تاثیر می گذارد. اصلی ترین قطعات تشکیل دهنده یک پمپ تزریق عبارتند از:
مخزن:
مخزن یک ظرف شیمیایی است که سیال مورد نظر قبل از تزریق در آن نگه داشته می شود. ابعاد و گنجایش مخزن در دوزینگ های مختلف با هم فرق می کند.
شیر فوت:
نوعی شیر یکطرفه است که به قسمت مکش متصل می شود. شیر فوت داخل مخزن ماده تزریق شونده قرار دارد تا پمپ در حالت مکش قرار بگیرد. برای نگه داشتن شیر فوت در کف مخزن بر روی آن یک وزنه قرار می دهند. با نصب نشانگر تعلیق بر روی شیر فوت می توان از تمام شدن ماده تزریق شونده باخبر شد.
پمپ:
پمپ دارای دو سر مکش و تزریق است. جنس پمپ های دوزینگ معمولا از pvc یا متریال مقاوم به مواد شیمیایی می باشد.
خط تزریق:
خط تزریق شامل دریچه های تخلیه، افت فشار و انواع شیر است. جنس خط تزریق نیز معمولا از پی وی سی یا پلی اتیلن فشرده می باشد.
انژکتور:
یک شیر یکطرفه است که فشار موجود در محل تزریق را از بین می برد و باعث هدایت ماده به محل مورد نظر می شود. انژکتور همچنین، از برگشت مواد به درون پمپ بعد از اتمام عمل تزریق، جلوگیری می کند. دهنه فواره ای انژکتور، مواد را به وسط جریان تزریق می کند تا ماده تزریق شونده به خوبی با ماده مقصد ترکیب شود.
سیستم کنترل:
سیستم کنترل به عنوان مغز دوزینگ پمپ وظیفه کنترل بر عملکرد مناسب دستگاه را برعهده دارد. همچنین روشن و خاموش شدن دستگاه در زمان مناسب نیز توسط سیستم کنترل صورت می گیرد. این سیستم تنها بر روی مدل های پیشرفته و امروزی دوزینگ پمپ وجود دارد.
نحوه کارکرد دوزینگ پمپ
عمل انتقال و پمپاژ سیالات توسط دوزینگ پمپ به روش های مختلفی صورت می گیرد، اما در حالت کلی، مقدار مشخصی از سیال به درون یک محفظه مکیده می شود. سپس با دقت زیاد به لوله یا مخزن موردنظر تزریق می شود. دوزینگ پمپ ها اغلب توسط یک موتور کوچک یا محرک هوا کار می کنند. نرخ جریان در پمپ های تزریق توسط سیستم کنترل داخلی کنترل می شود.
انواع دوزینگ پمپ
پمپ های تزریق بر اساس کارایی و مکانیزم پمپاژ به چهار نوع اصلی دسته بندی می شوند. هر نوع از دوزینگ پمپ نیاز به محدوده فشار متفاوت یا ماده شیمیایی خاص دارند تا بتوانند برای کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار گیرند.
دوزینگ پمپ دوزینگ دیافراگمی
دوزینگ پمپ دیافراگمی برای تزریق سیالات مختلف در مواردی که حداکثر دبی مورد نیاز است، به کار می رود. این نوع پمپ تزریق دقت زیادی دارد و به دلیل مقاومت بالا در برابر خورندگی، راندمان کاری بهتری را به نسبت سایر مترینگ پمپ های موجود در بازار ارائه می دهد.
نحوه عملکرد دوزینگ پمپ دیافراگمی بر اساس حرکت رفت و برگشتی دیافراگم که از جنس لاستیک یا ترموپلاستیک است، می باشد. پمپ دیافراگمی بادی (AOD) پرکاربردترین نوع دوزینگ پمپ دیافراگمی است.
دوزینگ پمپ پیستونی
پمپ پیستونی که با نام تجاری پمپ پلانچری نیز شناخته می شود، در دسته پمپ های فشار قوی به شمار می رود که با حرکت رفت و برگشتی یک پیستون داخل سیلندر، عمل پمپاژ را انجام می دهد. این نوع پمپ فشار بالا و دبی پایینی دارند و اغلب از جنس برنج یا آلومینیوم می باشند.
دوزینگ پمپ سلونوئیدی
پمپ سلونوئیدی از دسته دوزینگ پمپ های دیافراگمی است که عمل هدایت و تزریق سیالات مختلف را به کمک یک سیم پیچ برقی انجام می دهد. میدان مغناطیسی ایجاد شده در اطراف سیم پیچ قادر است شفت موجود در پمپ را برای پمپاژ به حرکت درآورد. پمپ سلونوئیدی به دلیل حجم دوز تزریقی کمتر و هوش برتر نسبت به دوزینگ پمپ موتوری ارجحیت دارد.
دوزینگ پمپ پریستالتیک
پمپ پریستالیک یا پمپ غلتکی بالاترین دقت را در بین انواع پمپ های تزریق دارد. این نوع پمپ برای تزریق مواد شیمیایی از یک لوله انعطاف پذیر که قابل تعویض است، استفاده می کند. به همین دلیل پمپ پریستالیک بیشتر در صنایع پزشکی کاربرد دارد. اساس کار پمپ پریستالیک به این شکل است که غلتک موجود در پمپ با عبور از روی لوله، بخشی از ماده تزریق شونده را در یک زمان مشخص به درون مخزن تزریق می کند.
بهترین برندهای دوزینگ پمپ
دوزینگ پمپ اتاترون (Etatron) ایتالیا
پمپ دوزینگ اتاترون یکی از محصولات پیشتاز در صنعت تزریق مواد شیمیایی است. شرکت ایتالیایی اتاترون پمپ های تزریقی خود را در انواع پمپ های موتوردار دیافراگمی، پیستونی و پریستاتلیک تولید و عرضه می کند. تمامی تولیدات این شرکت دارای گواهینامه CE و طبق استانداردهای CSA و ISO 9001- 2008 می باشند. انواع مختلف دوزینگ پمپ های اتاترون در صنایع شیمیایی و پلیمری کاربردهای گسترده ای دارند.
دوزینگ پمپ پرومننت(Prominent) آلمان
پمپ های دوزینگ پرومننت آلمان شامل انواع مدل های مختلف دیافراگمی، دیجیتالی، پیستونی و پریستالتیک است که به طور گسترده در سیستم های تصفیه آب و فاضلاب و صنایع مختلف کاربرد دارد. محصولات پرومننت آلمان حتی در سخت ترین شرایط نیز عملکرد قابل قبول و دقیقی از خود ارائه داده اند. ریزپردازنده های به کار رفته در دوزینگ پمپ های پرومننت مصرف مواد شیمیایی را به حداقل می رساند و عملکردهای نظارتی پیچیده و نیز ضد عفونی بهینه را تضمین می کنند.
دوزینگ پمپ جسکو(Jesco) آلمان
برند جسکو یکی از معروف ترین شرکت های آلمانی است که در زمینه تولید انواع دوزینگ پمپ با دبی و سایزهای مختلف فعالیت دارد. محصولات کمپانی جسکو همگی دارای استانداردهای ISO 9001, ISO 14001 هستند و به دلیل دقت بالا و کیفیت فوق العاده ای که دارند، از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار می باشند. دوزینگ پمپ jesco به صورت پیستونی، دیافراگمی، سلونوئیدی و موتوری برقی عرضه می شوند.
دوزینگ پمپ اینجکتا (Injecta) ایتالیا
پمپ تزریق اینجکتا یکی از بهترین دوزینگ پمپ های اسید و کلر است. کمپانی ایتالیایی اینجکتا انواع دوزینگ پمپ دیافراگمی، پریستالیک، سلونوئیدی، الکتروموتور و سیستم های شست و شوی و تصفیه آب را با دبی و سایز مختلف را تولید می کند. کلیه محصولات برند اینجکتا دارای استانداردهای ISO 9001, ISO 14001 می باشند.
کاربردهای دوزینگ پمپ
از دوزینگ پمپ ها برای خنثی سازی PH در صنایع گوناگون از جمله نیروگاه ها، تصفیه خانه های پساب، در صنایع کاغذ سازی و داروسازی، کارخانه های نمک زدایی و تصفیه آب برای کنترل PH استفاده می شود.
خرید دوزینگ پمپ
در انتخاب و خرید انواع دوزینگ پمپ باید به پارامترهای مختلفی توجه شود:
●نرخ جریان سیال
●کلاس حفاظتی مناسب دستگاه با توجه به شرایط محل نصب
●بیشینه فشار دستگاه
●دقت و تکرار پذیری پمپ تزریق
●قابلیت اتصال به کامپیوتر
●نوع کنترل (دیجیتالی، آنالوگ یا دستی)
●سرعت خروج سیال
●برق مصرفی(تک فاز، سه فاز، جریان ثابت یا متناوب)
●موقعیت نصب پمپ به صورت عمودی یا افقی
دوزینگ پمپ استیل
دوزینگ پمپ استیل از دیگر انواع پمپ های تزریق اسید و مواد شیمیایی می باشد که عمدتا برای تزریق و انتقال سیالات با خاصیت خورندگی بالا از جمله اسید سولفوریک 98 درصد، اسید نیتریک 40 تا 55 درصد و باز سوزآور استفاده می شود. استیل به کار رفته در این نوع دوزینگ پمپ اغلب استیل 316 و دابلکس می باشد.
دوزینگ پمپ پیستونی
پمپ تزریق پیستونی، همانطور که از نامش پیداست، برای اندازه گیری و تزریق مایعات از یک سیلندر و پیستون استفاده می کند. زمانیکه پیستون به سمت پایین سیلندر حرکت می کند، مایع وارد سیلندر می شود و با جابجایی پیستون به سمت بالا، مایع با فشار بالا تزریق می شود.
دوزینگ پمپ پیستونی دیافراگم ندارد. این ویژگی سبب کاهش فرسودگی و بالا رفتن عمر مفید دستگاه می گردد. خرید دوزینگ پمپ پیستونی با توجه به نوع مایع و دمای کاری انجام می شود.
دوزینگ پمپ تزریق اسید
دوزینگ پمپ تزریق اسید که به مترینگ پمپ اسید نیز شناخته می شود، کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارد. مهم ترین کاربرد این مدل پمپ، تزریق اسید، باز یا کلر در استخر یا دستگاه های مرتبط با صنعت تصفیه آب می باشد.
به هنگام خرید دوزینگ پمپ تزریق اسید باید نکات متعددی را رعایت کنید. انتخاب هد پمپ، میزان فشار تزریق و دبی مورد نظر، دمای سیال، جنس و متریال قطعات به کار رفته در پمپ نمونه ای از این موارد می باشند.
دوزینگ پمپ دنده ای
پمپ دنده ای یکی از انواع پمپ های اسیدی جابجایی مثبت است. چرخ دنده ها در این مدل دوزینگ پمپ در جهت پاد ساعتگرد می چرخند و همزمان مایع بین دندانه های چرخ دنده را به سمت جلو حرکت می دهند که در نهایت باعث ایجاد دوزینگ بدون پالس می شود.
این مدل پمپ اغلب در جاهایی کاربرد دارد که نیاز به تزریق دقیق یا فشار قوی در خروجی دستگاه است. دوزینگ پمپ دنده ای همچنین، یک گزینه ایده ال برای انتقال مایعات چسبناک با فشار بالا است.
دوزینگ پمپ مایعات
دوزینگ پمپ مایعات برای تزریق مقدار دقیق از مایع یا ماده دارویی به درون دستگاه هایی مانند راکتور، دستگاه دیالیز، پمپ قلب و… کاربرد دارد. این مدل دوزینگ پمپ حساسیت و دقت بالایی دارد و می تواند به راحتی مایعات با ویسکوزیته بالا را منتقل کند.
دوزینگ پمپ دارویی
دوزینگ پمپ دارو برای تزریق مقدار مشخصی از دارو در مدت زمان معین استفاده می شود. برخی از داروها برای تزریق به بدن انسان یا حیوانات نیاز به دقت و سرعت بالایی دارند. به گونه ای که کوچکترین تاخیر در تزریق آنها باعث از بین رفتن اثر بخشی دارو می شود.
پمپ های تزریق دارو با استفاده از یک سیستم میکروپروسسوری و تنظیم سرعت حرکت پیستون درون سرنگ، سرعت تزریق را کنترل می کنند.
دوزینگ پمپ مواد شیمیایی
دوزینگ پمپ مواد شیمیایی یکی دیگر از انواع پمپ های جابجایی مثبت است که با استفاده از آن می توان مقادیر مشخص و دقیق از مواد شیمیایی غلیظ یا رقیق را به داخل خط جریان بخار، گاز یا آب تزریق کرد.
به هنگام خرید دوزینگ پمپ مواد شیمیایی باید به جنس پمپ توجه داشته باشید. پلی پروپلین، استیل، پی وی سی و PVDF متداولترین و باکیفیت ترین جنس دوزینگ پمپ مواد شیمیایی موجود در بازار می باشند.
دوزینگ پمپ هیدرولیکی
پمپ های تزریق هیدرولیکی که به نام های دوزینگ پیستون هیدرولیک دیافراگم یا دوزینگ پمپ هیدرولیک دیافراگم نیز شناخته می شوند، از بهترین انواع دوزینگ پمپ ها به شمار می روند. در این مدل پمپ، حرکت خطی پیستون به سیال هیدرولیکی در پشت دیافراگم سبب حرکت دیافراگم می شود.
در دوزینگ های هیدرولیکی فشار سیال هیدرولیک و فشار سیال قابل تزریق در دو سمت دیافراگم مساوی هستند. این ویژگی باعث می شود تا در تمام سطح دیافراگم یک فشار کاملا یکنواخت و در نهایت یک جریان بدون پالس ایجاد شود. این مدل پمپ توانایی ایجاد فشار تزریق 200 بار و بالاتر را دارند.
ارتباط با ما
بدون دیدگاه