خرید پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی
پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی (Air Operated Double Diaphragm pump) از پمپ های پرکاربردی و زیر مجموعه خانواده پمپ های جابجایی مثبت است. این پمپ ها در انواع مختلف در بازار ایران موجود هستند و برای مصارف گوناگون به کار گرفته می شوند. حرکات رفت و برگشتی دو دیافراگم به کار رفته در بدنه این پمپ ها، تحت تاثیر فشار هوای فشرده، موجب رخ دادن عمل پمپاژ می گردد.

چرا تکنوپمپاژ
_

خرید پمپ دیافراگمی

تضمین اصالت کالا
تکنوپمپاژ با قدمتی 58 ساله، ارائه دهنده محصولاتی با کیفیت و دارای ضمانت می باشد. تیم کنترل کیفیت مجموعه ما شامل مهندسین باتجربه ای ست و تمام اقلام موجود در سایت، پس از تایید این گروه ، در دسترس مشتری قرار می گیرد. گروه صنعتی تکنوپمپاژ با شرکت های معتبر و وارد کنندگان رسمی و قانونی همکاری می کند. در نتیجه تمامی کالا و محصولات با ضمانت اصلی و معتبر به فروش می رسند.
ارسال به تمام نقاط ایران

فروشگاه اینترنتی تکنوپمپاژ، ویترینی از مجموعه با ارزشی از محصولات صنعتی مانند الکتروموتورها و الکتروپمپ ها در مدل های متنوع است. امکان خرید از فروشگاه ما برای همه مشتریان، بدون محدودیت مکانی وجود دارد و ارسال به تمام نقاط ایران با همکاری شرکت پست انجام می شود
مشاوره رایگان

تیم مشاوره تکنوپمپاژ، متشکل از کارشناسان فنی و حرفه ای ست که می توانند پیش از خرید و پس از آن، مشاوره های ارزشمند در خصوص کالای خریداری شده و مورد نظر مشتری، ارائه دهند.

پمپ دیافراگمی 1
پمپ دیافراگمی 1
_

محصولات پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی Graco Husky 205

پمپ دیافراگمی Lutz

پمپ دیافراگمی Graco Husky

پمپ دیافراگمی Debem

پمپ دیافراگمی برتولینی PA

پمپ دیافراگمی ARO

پمپ دیافراگمی یامادا

پمپ دیافراگمی DEBEM
پمپ دیافراگمی DEBEM
پمپ دیافراگی ARO
پمپ دیافراگی ARO
پمپ دیافراگمی Graco Husky
پمپ دیافراگمی Graco Husky
پمپ دیافراگمی برتولینی
پمپ دیافراگمی برتولینی
سوالات متداول
_

 سوالات متداول

پمپ دیافراگمی برای چه سیالاتی مناسب است؟

برای ساخت پمپ دیافراگمی از متریال مختلفی استفاده می شود. برای انتخاب یک پمپ دیافراگمی مناسب، ابتدا باید کاربری دقیق مشخص شود و تعیین گردد که در کدام صنعت و به چه منظور مورد استفاده قرار خواهد گرفت. علاوه بر این، باید به نوع و ph سیال و شیوه پمپاژ دقت کرد. سنخیت جنس پمپ با سیالی که پمپاژ می شود، موضوع مهمی ست. به عنوان مثال برای سیلات اسیدی،  باید جنس پوسته و دیافراگم ها از ماده ای مقاوم در برابر خوررندگی باشد تا دستگاه به اندازه عمر مفیدش سالم بماند.

پمپ دیافراگمی 12 ولت چیست؟

با پیدایش و تولید پمپ دیافراگمی برقی و پمپ دیافراگمی بادی، پمپ دیافراگمی 12 ولتی جایگاه خود را از دست داد. این پمپ ها با باطری کار می کنند و جزو اولین پمپ های موجود در ایران هستند. برق باطری محرک این پمپ ها بوده و توسط این نیرو عمل پمپاژ سیال صورت می گیرد. در صنعت حمل و نقل و ترابری از این پمپ ها زیاد استفاده می شد.ابعاد کوچکی داشتند و توسط باتری خودرو راه اندازی می شد و حجم کمی از سیال را پمپاژ می کرد.

دمپر پمپ دیافراگمی چیست؟

دمپر قطعه جانبی د پمپ دیافراگمی ست که وظیفه آن یکنواخت کردن جریان سیال است. بهترین حالت جریان سیال در پمپ، حالت خطی ست و این به معنی پمپاژ شدن یکنواخت ان است. اما گاهی اوقات بنا به دلایل مختلف، روند پمپاژ سینوسی می شود. از دمپر که دو جنس پلاستیکی و فلزی دارد، برای تبدیل جریان سینوسی سیال به جریان خطی استفاده می شود.

ارتباط با ما
_

 ارتباط با ما 

برای مشاوره رایگان و خرید انواع پمپ دیافراگمی می توانید از طریق راه های زیر با ما تماس برقرار کنید.

  • 09124044792
  • 09124044792
  • info@technopumpaj.com
  • تهران - چهارراه مخبرالدوله - نبش کوچه رفاهی - پلاک 11

پمپ دیافراگمی چیست؟

تعریف پمپ دیافراگمی، تحت طبقه بندی پمپ های جابجایی مثبت قرار می گیرد که از گروه بندی عملکرد رفت و برگشتی دیافراگم ترموپلاستیک ، لاستیک و تفلون استفاده می کند. میزان جریان این دستگاه ها با فشار تخلیه زیاد نوسان نمی کند ، این بدان معناست که پمپ در برابر سرعت پمپ معین عمل می کند. پمپ های دیافراگمی توانایی انتقال مایعات چسبناک کم ، زیاد یا متوسط و حتی مایعاتی که دارای مواد جامد فوق العاده عظیمی هستند را دارند. نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی به این صورت که آنها حتی مواد شیمیایی قوی مانند اسیدها را مدیریت می کنند زیرا دارای چند دیاگرام هستند و به متریال مختلف برای بدنه مجهز شده اند.

پمپ دیافراگمی که یکی از پمپ های پرکاربرد در صنعت کشور است، از خانواده پمپ های جابجایی مثبت می باشد. در پمپ دیافراگمی از نیروی هوای فشرده به جای نیروی الکتریسیته، برای انتقال و پمپاژ سیال استفاده می شود. به همین منظور به این پمپ ها، پمپ های پنوماتیک نیز گفته می شود. در این پمپ ها دیافراگم با حرکت رفت و برگشتی خودش، وظیفه مکش سیال به درون پمپ و در نتیجه انتقال و پمپاژ سیال را بر عهده دارد.

پمپ دیافراگمی با محرک هوای فشرده از یک بدنه، دو سری دیافراگم، چهار سری شیر یک طرفه توپی، یک شیر سه راهی که وظیفه معکوس کردن هوای پشت دیافراگم را بر عهده دارد، و یک مافلر که وظیفه کاهش صدای تولیدی توسط پمپ را بر عهده دارد، تشکیل شده است.

از برندهای معتبر در زمینه ساخت این نوع پمپ می توان به برندهای گراکو هاسکی آمریکا، دبم و آگا ایتالیا، لوتز آلمان و همچنین یامادا ژاپن اشاره کرد.

در پمپ دیافراگمی، خواص سیال پمپ شونده از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به این دلیل که قسمت داخلی بدنه، دیافراگم ها و همچنین شیرهای یک طرفه، به طور کامل با سیال در ارتباط هستند.

انواع پمپ دیافراگمی

ویژگی های پمپ دیافراگمی

از قابلیت های اصلی این پمپ ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ضد انفجار بودن و مناسب برای مواردی که سیال یا محیط قابلیت اشتعال دارند،
  • قابلیت مکش بالا،
  • نشتی حداقل به دلیل نداشتن هیچگونه آب بند،
  • قابلیت پمپاژ و انتقال سیالات خورنده و همچنین سیالات حاوی ذرات جامد مانند اسید ها و بازها، گاز مایع، روغن های خوراکی و صنعتی و حلال ها،
  • پورتابل و سبک بودن پمپ دیافراگمی،
  • قیمت مناسب ، تعمیرات و نگهداری آسان،
  • فشار و هد پمپ تا 60 متر،
  • قابلیت مکش از بشکه ها و مخزن ها با ابعاد مختلف،
  • قابلیت غوطه وری در سیال،
  • قابلیت کنترل و تنظیم دبی و فشار پمپاژ با تغییر فشار هوای مصرفی،
  • قابلیت نصب در محیط های بسته ، به دلیل عدم تولید حرارت در حین کار،
  • قابلیت کارکرد خشک،
  • نداشتن مکانیکال سیال،

نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی

نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی: پمپ ها دارای سابقه طولانی هستند و 2000 سال قبل از میلاد به وجود آمده اند. برای آوردن آب ، ابزار اولیه ای که اختراع شد ، شادوف نام داشت. با اینکه حتی در رویکرد مکانیکی عمل نمی کند ، اما بسیار گسترده مورد پذیرش بسیاری از افراد قرار گرفته است و به بهترین شکل به فعالیت پمپاژ و انتقال سیالات کمک می کند.

ساخت همه اینها اساس توسعه پمپ های دیافراگمی بود که از 1854 به بعد وارد بازار شد. اختراع اساسی پمپ دیافراگمی توسط J. Pease انجام شد. و در حال حاضر در قرن 21 ، پمپ های دیافراگمی به طور کامل در فعالیتهای پمپاژ به کار گرفته می شوند و رقابت بیشتری در پیشرفت این دستگاه ها بوجود می آید. در این مقاله با آن بیشتر آشنا می شویم.

به طور کلی ، در پمپ دیافراگمی از دو دیافراگم سازگار استفاده می شود که دارای حرکات رفت و برگشتی هستند که یک حفره موقتی ایجاد می کند و این کار، قسمت مایع را از طریق پمپ به داخل پمپ هدایت و خارج می کند. این دو دیافراگم به عنوان یک مانع پارتیشن بین سیال و هوا عمل می کنند.

برای توضیح نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی می توان گفت در حرکت اولیه ، دو دیافراگم از طریق یک محفظه مرکزی از طریق یک شفت به هم متصل می شوند ، در اینجا دریچه هوا نیز قرار دارد. عملکرد اصلی این دریچه هوا این است که هوای فشرده را به طرف دیافراگم اول هدایت می کند تا به محفظه مرکزی نزدیک شود. اولین دیافراگم با حرکت فشار و پرس باعث خروج سیال را از پمپ می شود. در حالی که دیافراگم دوم در همزمان عمل مکش را انجام می دهد. هوایی که در قسمت عقب دیافراگم دوم قرار دارد ، فشار محیطی را ایجاد می کند تا سیال را به سمت مکش فشار دهد.

و وقتی به دیافراگم دوم می رسیم ، هنگامی که دیافراگم اول فشرده شده کار خود را به پایان می رساند، حرکت هوا از طریق دریچه هوا به پشت دیافراگم دوم منتقل می شود. هوای فشرده باعث می شود دیافراگم دوم از قسمت مرکزی دور باشد ، به این معنی که دیافراگم اول نزدیک به بخش مرکزی است. در حفره دوم پمپ ، شیر توپی تخلیه از جای خود خارج می شود ، در حالی که در حفره اول پمپ عملکرد معکوس اتفاق می افتد. پس از اتمام حرکت ، دریچه هوا یکبار دیگر هوا را به طرف عقب دیافراگم اول هدایت می کند و چرخه دوباره راه اندازی می شود.

به زبان ساده در تفسیر نحوه کار پمپ دیافراگمی، این پمپ از نیروی فشار هوای فشرده به جای نیروی الکتریکی برای انتقال سیالات استفاده می کند.

این دستگاه ها از هوای فشرده به عنوان منبع قدرت استفاده می کنند. در این نوع ، دیافراگم دارای دو بخش به همراه شیرهای ورودی و خروجی در هر بخش است. از طریق سوپاپ هوا ، از قسمتی به قسمت دیگر گردش می کند و دریچه قرقره در پمپ ساخته می شود. گردش هوا ، سیال را از یک قسمت بیرون می آورد و وارد لوله تخلیه می شود در حالی که قسمت دیگر سیال است. در این دستگاه ها ، تپش کمی از حرکت تخلیه وجود دارد. و این ضربان را می توان با استفاده از میراگرها به روش لوله کشی کاهش داد. پمپ های دیافراگمی با هوا در اندازه های یک چهارم تا چهار با نرخ جریان کم تا زیاد در دسترس خواهند بود.

 

نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی

 

تنوع در پمپ آب دیافراگم الکتریکی و پمپ دیافراگمی هوا در محفظه مرکزی پمپ قرار دارد ، جایی که برق از محرک الکتریکی بجای هوای فشرده استفاده می کند. در پمپ الکتریکی ، محفظه مرکزی با هوای فشرده بارگیری می شود و حرکت مکانیکی توسعه یافته ، دیافراگم را به سمت چپ و راست حرکت می دهد. این حرکت جلو و عقب باعث می شود سیال از یک قسمت به طرف خروجی حرکت کند ، در حالی که قسمت دیگر از طریق ورودی توسط سیال پر می شود و این فرآیند تبدیل به حساب می آید. تغییر رخ داده سعی می کند ضربان خروجی را کاهش دهد.

نمودار نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی

در اصل، نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی تقریباً مشابه تزریق است. سرنگ تقریباً مانند پمپ دیافراگم است. هنگامی که پیستون موجود در پمپ به عقب کشیده می شود ، سیال به داخل پمپ کشیده می شود و همانطور که پیستون به جلو رانده می شود ، سیال هم خارج می شود. تصویر زیر نحوه نمایش نمودار پمپ دیافراگم را نشان می دهد.

نمودار نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی

کاربردهای پمپ دیافراگمی

پمپ دیافراگمی در بسیاری از حوزه ها کاربردهای زیادی دارد؛ زیرا تقریبا هر صنعتی به عمل انتقال سیالات نیاز دارد.

  • نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی ،آبگیری یا حذف آب در صنایع مختلف را ممکن می سازد.
  • آنها می توانند فشار کافی برای کاربردهای پاشش و شستشو ایجاد کنند و احتمالاً برای عملکردهای فیلتر پرس استفاده می شوند.
  • مورد استفاده در دوغاب ساینده ، ژل ، داروسازی و صنایع روغن.
  • به عنوان مواد غذایی حساس به برش استفاده می شود.

مزایا و معایب پمپ دیافراگمی

پمپ های دیافراگمی برای نیازهای جابجایی مایعات بسیار مورد استفاده قرار می گیرند.نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی، مزایا و معایبی به دنبال دارد که به شرح زیر است:

مزایای پمپ دیافراگمی به قرار زیر است:

  • مایعات قوی که دارای ذرات جامد سطح بالایی هستند (ویسکوزیته بالایی دارند) را مدیریت می کند.
  • نحوه کارکرد پمپ دیافراگمی به شکلی است که توانایی آماده کردن خود را دارند.
  • پمپ دیافراگمی می تواند حتی در شرایط خشک بدون هیچ گونه آسیبی کار کرد.
  • از آنجا که این دستگاه ها روی هوا کار می کنند ، ذاتاً ضد انفجار هستند.
  • انعطاف پذیرتر فقط با یک پمپ اما با چندین برنامه به خوبی همگام سازی می شود.
  • ظرفیت خنک شدن خودکار دارند.
  • آنها همچنین قابل شناور و قابل حمل هستند.
  • این دستگاه ها تعمیر و نگهداری آسان و ارزان قیمت نیز دارند.

معایب پمپ دیافراگمی

  • آنها ضربان کمی دارند که ممکن است منجر به آسیب دستگاه شود.
  • نحوه کاکرد پمپ دیافراگمی طوری طراحی شده است که در قسمت پایه خود خیلی فشار نیاورند.
  • بسیاری از پمپ های دیافراگمی به طور معمول به 20 فوت مکعب در هر دقیقه و تقریبا 100 PSI مصرف هوا برای عملکرد موثر نیاز دارند.

متریال به کار رفته در پمپ دیافراگمی

پمپ های دیافراگمی با بدنه هایی غالبا از جنس استیل 304 یا 316 برای انواع اسید و مواد خورنده، کانیار برای مواد شیمیایی و اسیدها با خورندگی بالا، پلی پروپیلن برای اسیدها و بازها که نوع اسید و غلظت و دمای کاری بسیار مهم است، آلومینیوم برای استفاده عمومی، استال برای انواع مواد آتش زا و حلال ها و چدن داکتیل برای مواد ساینده و اسلاری ها، ساخته می شوند.

همچنین دیافراگم ها و شیرهای یک طرفه از موادی نظیر تفلون، لاستیک طبیعی، کانیار، هیترول، سانتوپرن، نئوپرن و نیترل ساخته شده اند. شیرهای یک طرفه در پمپ دیافراگمی، دارای سه نوع توپی، زبانه ای و سوپاپی است. با توجه به ماهیت این نوع پمپ و کارایی آن، همانطور که در بالا گفته شد، از این پمپ ها برای انتقال موارد اسلاری و ساینده هم استفاده می شود. لذا برای بالا بردن توان و مقاومت این شیرها در برابر سایندگی، آن ها توسط یک لایه پلاستیک ضخیم و لاینر کاور می کنند. همچنین در ساخت آن ها از مواد الاستومری استفاده می کنند.

سایز پمپ دیافراگمی

پس از انتخاب متریال، نوبت به انتخاب سایز پمپ می رسد. در پمپ دیافراگمی  محرک نیروی هوای فشرده، نسبت فشار هوای ورودی به فشار خروجی پمپ، یک به یک است. این بدان معنی ست که فشار خروجی نهایتا می تواند به ماکزیمم فشار هوای ورودی پمپ برسد. در پمپ دیافراگمی ، ماکزیمم فشار هوای ورودی بین هفت تا هشت بار است. که با توجه به توضیحات قبل، می توانیم به این نتیجه برسیم که این پمپ ها در بیشترین حالت خود می تواندد هشت بار فشار خروجی ایجاد کنند.

پمپ های بادی غالبا در سایزهای ¼ inch تا 3 inch تولید می شوند. که در تمامی این سایزها ، فشار هوای ورودی و فشار خروجی پمپ، یکسان بوده و تغییر سایز تنها روی دبی خروجی پمپ است که تاثیر گذار است.

در پمپ دیافراگمی، هر چند از نیروی فشار هوا به عنوان نیروی محرک استفاده می شود، ولی الکتریسیته ساکن ایجاد شده بر روی پوسته پمپ ، به دلیل عبور جریان هوا و سیال، می تواند در محیط های قابل انفجار، خطرناک باشد. لذا توجه به زون استاندارد ضد انفجار، که توسط شرکت سازنده ارائه شده است، در زمان انتخاب پمپ اهمیت بسیاری دارد.

همچنین در پمپ های با بدنه پلاستک، آن دسته که با فیبر کربن مسلح شده اند و در پمپ دیافراگمی با بدنه فلزی، با اتصال بدنه به زمین، انتقال جریان الکتریسیته ساکن، می توان هدایت الکتریکی را به دست گرفت.

نصب و عملکرد پمپ دیافراگمی

پس از انتخاب پمپ مورد نظر، و اتصال کمپرسور هوای فشرده به پمپ، هوای فشرده توسط یک شیر سه راهه، به پشت هر دو دیافراگم که توسط یک شافت به هم متصل شده اند، وارد می شود. وجود شافت بین دو دیافراگم، باغث می شود زمانی که یکی از دیافراگم ها در مرحله پمپاژ سیال قرار دارد، دیافراگم دیگر در حالت مکش قرار داشته باشد؛ که با استفاده از شیر سه راهی، با تغییر فشار هوا در پشت دیافراگم ها، عمل مکش و پمپاژ سیال به صورت پیوسته توسط پمپ انجام شود.

زمانی که هوای پشت هر دیافراگم تغییر می کند و تخلیه هوا در دیافراگم دیگر رخ می دهد، دیافراگم ها به حرکت در می آیند. توسط این حرکت های رفت و برگشتی و کاهش فشار، سیال وارد پمپ شده و با افزایش فشار، از پمپ خارج شده یا به اصطلاح پمپاژ می شود.

پمپ ها با شیرهای یک طرفه زبانه ای، قابلیت انتقال ذرات جامد ریز را دارند. از آن جایی که ذرات ریز جامد ته نشین می شوند، خروجی پمپ را در پایین تعبیه کرده اند که سیال حاوی ذرات بتواند به راحتی همراه با تمام مخلفات داخلش، از پمپ خارج شود. در پمپ هایی که خروجی در قسمت پایین ان ها قرار دارد، به علت اینکه هوای داخل محفظه خارج نمی شود، جابجایی پمپ کاهش می یابد.

پمپ دیافراگمی فشار بالا

پمپ دیافراگمی با شیر یک طرفه توپی، به عنوان بهترین پمپ ها شناخته می شوند. در این مدل، ورودی در قسمت پایین و خروجی در بالای محفظه دیافراگم در نظر گرفته شده است. از آن جایی که گاز داخل محفظه به دلیل سبک بودن، در بالا قرار می گیرد، به راحتی می تواند به همراه سیال از محفظه خارج شود.

انواع پمپ دیافراگمی

پمپ های دیافراگمی در سه نوع مختلف دستی، بادی و الکتریکی در بازار موجود هستند.

پمپ دیافراگمی دستی برای استفاده در آزمایشگاهها مناسب است و نسبت به دو مدل دیگر، اندازه کوچکتری دارد.

در نوع الکتریکی یا برقی، همان طور که از نامش پیداست، از محرک نیروی برق برای عمل پمپاژ استفاده می شود. به بیان دیگر، زمانی که تهیه هوای فشرده امکان پذیر نیست ، پمپ برقی محرک با برق  کارا به نظر می رسد. این نوع پمپ ها، نسبت به مدل بادی ، از راندمان پایین تری برخوردار هستند. پمپ بادی برقی از خانواده پمپ های جابجایی مثبت هستند که دلیل حرکت رفت و برگشتی دیافراگم ، هوای فشرده نیست. بلکه پمپ توسط الکتروموتور برقی، برق حاصل می شود و عمل پمپاژ صورت می گیرد.

پمپ دیافراگمی پنوماتیک: از این نوع پمپ برای انتقال سیالات آتش زا و قابل اشتعال، به خصوص در محیط های آلوده و خطرناک که در آن ها احتمال آتش سوزی یا انفجار بالاست، استفاده می شود. برای جابجایی سیالات خطرناک و سمی پمپ بادی که امنیت بالایی دارد، گزینه بسیار خوبی ست. نیروی محرک حرکت دیافراگم ها در پمپ بادی ، نیروی هوای فشرده است. این پمپ ها دارای قدرت مکش بالایی هستند و بزرگترین مزیت شان، عدم نشتی سیال است.

پمپ دیافراگمی فشار بالا: پیش تر گفته شد که پمپ های دیافراگمی، قادر به تولید 8 بار فشار خروجی ست. برای برطرف کردن نیاز به فشارهای بالاتر از این مقدار، برخی شرکت های سازنده، پمپ دیافراگمی فشار بالا را تولید کردند. بر خلاف پمپ های بادی ، که نسب فشار هوای ورودی و خروجی در آن ها برابر است، در این نوع پمپ ها این نسبت 2 به 1 است. 1 بار فشار هوای ورودی به 2 بار فشار خروجی. جنس بیشتر پمپ های فشار بالا فلزی ست و در سیستم های فیلتر پرس مورد استفاده قرار می گیرد.

پمپ پنوماتیک بشکه کش: برای تخلیه و انتقال سیالاتی که داخل مخزن ها و بشکه ها هستند، پمپ پنوماتیک بشکه کش استفاده می شود. این پمپ نیز همانند پمپ دیافراگمی ، با فشار هوا کار می کند و دارای قدرت مکش بالایی تا ارتفاع 8 متر است. برای انتقال انواع سیالات می توان از آن استفاده نمود و بنا بر تنوع زیادی که در مواد سازنده پوسته و دیافراگم ، همچنین سیالات قابل پمپاژ وجود دارد، این پمپ کارایی بالایی در پمپاژ بشکه ها و مخزن ها داشته است. ویژگی دیگر پمپ دیافراگمی پنوماتیک بشکه کش، ضد انفجار بودن آن است. به همین علت برای جابجایی سیال از نوع حلال ها، بسیار کارا واقع شده است.

شرکت تکنو پمپاژ فروش انواع پمپ آب خانگی ، الکتروموتور ، پمپ آب صنعتی ، پمپ اسید و … می باشد

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست