الکتروگیربکس

تکنوپمپاژ
_

 الکتروگیربکس

الکتروگیربکس

الکتروگیربکس ها، ماشین هایی صنعتی هستند که با استفاده از قدرت جنبشی، کارهای مهمی در صنعت انجام می دهند. کاری که الکتروموتور گیربکس دار یا همان الکتروگیربکس انجام میدهد، کاهش دادن دور موتور و سرعت موتور و تبدیل آن به قدرت است.   الکتروموتور گیربکس دار، گشتاور را از طریق کاهش دور موتور افزایش میدهد. این افزایش گشتاور به معنی تبدیل انرژی مکانیکی به قدرت سیستم انتقل نیز می باشد. به منظور افزایش توان موتور و داشتن کالایی با ارزش، تولید کنندگان در تهیه و ساخت اجزای تشکیل دهنده این دستگاه، که شامل یاتاقان ها، چرخ دنده ها و پوشش ها می باشد، حساسیت زیادی به خرج می دهند. هر چقدر چرخ دنده با کیفیت تر تولید شود، خرید الکتروگیربکس مرغوب تر و کاراتر خواهد بود.

برند پمپ کف کش
چرا تکنوپمپاژ
_

 خرید الکتروگیربکس

مجموعه صنعتی تکنوپمپاژ، با داشتن 58 سال سابقه کاری درخشان در عرصه تولید و ساخت کالاهای صنعتی، یکی از بزرگترین وارد کننده های انواع الکتروگیربکس خورشیدی، الکتروگیربکس آویز، دو سر شافت، پینیوم هالوشافت، کتابی و گیربکس های شافت مستقیم، در ایران می باشد. این شرکت با در اختیار داشتن کادری مجرب و متخصص، ارائه دهنده انواع خدمات نصب، سرویس، تست کوپله کاری و تعمیرات الکتروگیربکس می باشد.

الکتروگیربکس ها، به عنوان مهم ترین عامل نیروی جنبشی و حرکت در صنعت، معرفی می شوند. مجموعه تکنوپمپاژ،علاوه بر، فروش و ارائه خدمات در زمینه انواع پمپ صنعتی برای تامین صنایعی چون نفت، گاز، پتروشیمی، کشاورزِی و غذایی، وارد کننده انواع الکتروموتورها و گیربکس ها، از جمله الکتروموتور گیربکس دار یا الکتروگیربکس، می باشد. این دستگاه های ارزشمند، یکی از مورد اعتماد ترین و تخصصی ترین روش ها در انتقال نیرو و توان و افزایش سرعت است که در صنایعی چون فولاد، انتقال مواد در معادن، پتروشیمی، نئوپان سازی، آسیاب های بامیل و … کاربردهای فراوان دارند.

قیمت پمپ آب صنعتی
الکتروموتور

بزرگترین مجموعه خاورمیانه

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است،

چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است،و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز،

و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده،

مشاوره
_

 ارتباط با ما 

[/vc_column]

    • 09124044792
    • 02133954900
    • info@technopumpaj.com
    • تهران، چهارراه مخبرالدوله، نبش کوچه رفاهی، پلاک 11
    سوالات متداول
    _

     سوالات متداول

    دسته بندی الکتروگیربکس چگونه است؟

    الکتروگیربکس ها به صورت کلی در دو دسته بندی معرفی می شوند: الکتروگیربکس کاهنده و الکتروگیربکس افزاینده.

    در نوع کاهنده، گیربکس بین قطعات متحرک قرار می گیرد و مقدار دور مورد نیاز موتور را تامین می کند. در این مدل، سرعت کاهش پیدا کرده که این کاهش سرعت باعث افزایش سرعت گشتاور می شود. الکتروگیربکس ها فزاینده، در صنایعی استفاده می شوند که نیاز به دور بالا دارند. این گیربکس های صنعتی، سرعت را افزایش می دهند که در نتیجه، سرعت گشتاور پایین می آید.

    موارد استفاده الکتروگیربکس چیست؟

    تصور عمومی در مورد الکتروگیربکس ها، همان جعبه دنده ماشین های سواری ست. اما الکتروگیربکس نقشی فراتر از آن دارد. اهمیت فوق العاده بالای الکتروگیربکس ها در ماشین آلات صنعتی، به خصوص افزایش راندمان کاری و طول عمر کلی دستگاه، را نمی توان گرفت. به صورت کلی، از الکتروگیربکس ها در صنایع مختلفی چون صنایع فولاد، نئوپان سازی، در ماشین آلات کشاورزی و جرثقیل ها، در معادن و راهسازی و همچنین در راه اندازی توربین ها و بسیاری موارد دیگر استفاده می شود. از ملموس ترین مثال ها برای کاربری الکتروگیربکس ها ، میتوان به نقاله ها اشاره کرد. به عنوان مثال در کارخانه های تولیدات نوشیدنی ها، نقاله هایی که بطری را برای پر شدن و بسته بندی شدن، همچنین جعبه های نهایی را بین نقاط مختلف خط تولید جابجا می کنند، مجهز به الکتروگیربکس هستند. در فرودگاه ها نیز، نقاله هایی که چمدان های مسافران را برایشان می آورد، نمونه دیگری از کاربری الکتروگیربکس است.

    در هنگام انتخاب موتور گیربکس به چه مولفه هایی باید توجه کنیم؟

    برای انتخاب یک الکتروگیربکس مناسب، در ابتدا پیشنهاد می شود کاربری آن را مشخص کنید. بعد از این موضوع از آن جایی این دستگاه مبدل قدرت به گشتاور است و همل انتقال را انجام می دهد، نیاز است تا در هنگام انتخاب، فاکتورهایی را برای این دستگاه حساس در نظر بگیرید. این فاکتورها شامل: مقدار توان الکتروموتور و توان ابتدایی به کیلووات، میزان دور چرخش موتور در دقیقه، نسبت تبدیل ، اندازه گشتاور خروجی، نوع و مشخصات الکتروموتور، شرایط محیطی و دما و میزان آلاینده ها در هوا، میزان کارکرد در روز، پیکربندی الکتروموتور گیربکس دار، نحوه قرار گیری محورها نسبت به یکدیگر و …، می باشند. البته ناگفته نماند که اگر تخصصی در این زمبنه ندارید، بهتر است از مشاورین و کارشناسان کمک بگیرید. مجموعه تکنوپمپاژ نیز در بخش پشتیبانی و مشاوره در خدمت شما عزیزان می باشد.

    اهمیت الکتروگیربکس

    الکتروگیربکس مجموعه ای یکپارچه و همگن است که از دو بخش چرخ دهنده یا گیربکس، و موتور تشکیل شده است. که بر اساس فناوری درایو الکتریکی، که محصولی از SEW-EURODRIVE است، موتور به کار رفته در الکتروگیربکس، همیشه یک موتور الکتریکی ست. اهمیت الکتروموتور گییربکس دار زمانی برجسته می شود که نیاز به انتقال توان از منبع ذخیره به مصرف کننده، همچنین برآورد گشتاور و سرعت مد نظر، احساس می شود. در واقع الکتروگیربکس به عنوان رابطی بین منبع توان و مصرف کننده آن مورد، نقش بازی می کند. لذا برای وجود هماهنگی بین این دو نقطه، همچنین بین گشتاور و سرعت منبع توان، حضور الکتروگیربکس یک ضرورت به نظر می رسد. با تفاسیر، می توان ادعا کرد که این دستگاه،مهم ترین عامل نیروی جنبشی و حرکت در صنعت الکتروموتورها می باشد.

    انواع الکتروگیربکس

     

    در حقیقت کار اصلی که  در الکتروگیربکس انجام می شود، به عهده واحد دنده است. واحد دنده، نیروی موتور را از قسمت ورودی به انتهای خروجی منتقل می کند و نوعی مبدل سرعت و گشتاور نامیده می شود. در واقع چرخ دنده، یا همان واحد دنده، سرعت موتور را کاهش و همزمان گشتاوری بالاتر از موتور الکتریکی تولید می کند. برای تشخیص اینکه یک الکتروموتور گیربکس دار برای چه شرایطی ، بارهای سبک یا متوسط یا سنگین، و میزان کشش آن برای کارکردن به مدت طولانی یا کوتاه، باید به چرخ دنده الکتزوگیربکس نگاه کرد.

     

    انواع الکتروگیربکس

    • الکتروگیربکس آویز

    این نوع گیربکس با قابلیت اجرایی بالا برای جرثقیل های صنعتی استفاده می گردد.

    از سری گیربکس هایی است که در جرثقیل های سقفی استفاده می شود و یا معمولا در ارتفاع نصب می شود. از زیر یک دور تا 450 دور در دقیقه کاهش می دهد.

    SEW معروفترین برند ساخت گیربکس آویز می باشد.

     

    • پینیوم هالوشافت

    این نوع گیربکس ها شرایط نصبشان به صورت هالوشافت می باشد. و بسته به شرایط نسبتشان به صورت عمومی یا افقی می باشد. گیربکس های هالوشافت از خانواده گیربکس های حلزونی می باشد. این نوع گیربکس ها نسبت به گیربکس های معمولی ابعاد کوچکتری دارند و زاویه نصب متغیرتری دارند. این گیربکس های دارای سیستم روغن کاری دائمی می باشند و نیاز به روغن کاری کمتری نسبت به گیربکس های شافت مستقیم دارند.

     

    • دو سر شافت

    گیربکسهای مکعبی دو سر شافت بیشتر در مواردی استفاده می شود که نیاز به خروجی دو طرفه داریم. این گیربکسها در دو نوع گیربکسهای حلزونی و خورشیدی تولید می شود.  و بیشتر در روی موتورهای دیزلی یا گاردنی که جریان حرکتی الکتریکی ندارند استفاده می شود.

     

    • گیربکس کتابی

    گیربکس کتابی یا گیربکس Z از سری گیربکس های صنعتی می باشد که در دو نوع گیربکس های مکعبی هالوشافت و گیربکسهای Z می باشد که در محورهای مختلف با نسبت های مختلف قابلیت عرضه دارد. که از بهترین آنها می توان گیربکس فلندر را نام برد که در صنایع فلزی و سیمانی قابلیت استفاده قابل توجهی دارد. این نوع گیربکس ها با گشتاور بسیار بسیار بالا با توان مصرفی پایین پیشرفت قابل توجهی در تولیدات صنایع فولادی ایجاد کرده است.

     

    • گیربکس های شافت مستقیم

    این نوع از گیبرکسها در محور مستقیم دوران و کار می کنند و از چهار تا شش دنده داخل گیربکس است. این گیرکس از یک دور تا 500 دور تنوع دارد. و در مارکهای VEM و SEW و Loery somer و nurd و گیربکسهای ایرانی و … تولید می شود. از کاربردهای مصرفی این گیبرکس نوار نقاله، کامویر، جرثقیل و چینک، صنایع بتنی جابجایی های سنگین می توان نام برد.

    • گیربکس خورشیدی

    نوعی از گیربکسهای صنعتی است که با توان بسیار بالا و توان اجرایی بسیار و با حجم بسیار کوچک جایگاه گیربکس های سایکلو و مستقیم را گرفته است این نوع گیربکس توان بسیار بالایی دارد و حجم بسیار کمی را اشغال می کند. این نوع گیربکس توانایی تبدیل سرعت به گشتاور و بالعکس را دارد. از برندهای مختلف این گیربکس می توان امفیتلیویی ایتالیا، که انتخاب مجموعه ما از این نوع گیربکس رجیانا است.

     

     

    الکتروگیربکس چه مزایایی دارد؟

    1. با طراحی و تولید الکتروگیبرکس ها، تحولی عظیم در دنیای الکتروموتورها صورت گرفت. در ساخت این دستگاه ها ، از آلیاژهای خاصی استفاده می شود که دارای برتری های زیادی نسبت به سایر فلزات معمولی هستند.
    2. هزینه های زیاد همیشه مانعی برای شروع پروژه ها بوده است. با ظهور الکتروگیربکس ها و حذف نصب جداگانه موتور و گیربکس، هزینه های نصب و راه اندازی به صورت چشمگیری کاهش یافته است.
    3. ترکیب الکتروموتور و گیربکس، یک ترکیب بهینه است که در الکتروگیربکس ها وجود دارد. همچنین ظرافت و دقت در طراحی دندانه های گیربکس ها، موجب انتقال گشتاور و سرعت بالا ، در الکتروموتورهای گیربکس دار می شود.
    4. معمولا انتخاب الکتروموتورها پروسه ای زمانبر و وقت گیر است. اما هنگام انتخاب و خرید الکتروگیربکس کافیست موتور الکتریکی و گیربکس با هم مطابقت داشته باشند، تا بتوان بهترین مورد را خریداری کرد.
    5. یکی از مشکلاتی که در دیگر الکتروموتورها وجود دارد، مشکل تراز نبودن و کوپلینک کردن است. از مزایای قابل ذکر الکتروگیربکس ها، عدم نیاز آن ها به این دو مرحله است، که به نوبه خود صرفه جویی زیادی در انرژی را به ارمغان آورده است.تراز نبودن الکتروموتور، می تواند به مرور زمان منجر به خرابی بلبرینگ ها و موتور شود.
    6. همانطور که گفته شد، طراحی دندانه های چرخ دنده در الکتروگیربکس ها نسبت به دیگر موتورها، بهبود پیدا کرده است. این ویژگی باعث کم شدن صداها و افزایش طول عمر موتور می گردد.

     چگونه یک موتور گیربکس انتخاب کنیم؟

    از مهم ترین مراحلی که در طراحی و ساخت الکتروموتور گیربکس دار وجود دارد، مطابقت دادن موتور الکتریکی و گیربکس است. گیربکس های صنعتی انواع مختلفی دارند و برای انتخاب آن ها باید به کاری که قرار است الکتروگیربکس انجام دهد، توجه کنید. در مجموع بسته به کاربرد، می توان از دو موتور AC و DC یکی را انتخاب کرد و به کار برد.

    حقیقتی که وجود دارد این است که بهترین انتتخاب برای الکتروگیربکس با نوع کاربری آن ارتباط مستقیم دارد. هیچ گاه نمی توان ادعا کرد که قدرتمندترین الکتروموتور که بالاترین ضریب تبدیل گیربکس را دارد، مناسب برای تمامی صنایع است. مجوعه ای از تجهیزات در کنار هم ، می توانند یک انتخاب مناسب و مقرون به صرفه را برای شما رقم بزنند.

    سه مرحله در طراحی و تولید الکتروگیربکس وجود دارد: مشخصه های کاربری، محاسبات، مدل های مناسب الکتروموتور و گیربکس.

    در مرحله اول، تمام نیازمندی های کاربری به همراه تمام جزئیات مورد نیاز برای نصب الکتروگیربکس در نظر گرفته شده و مکتوب می شود. معین کردن مهم ترین پارامترهای طراحی و کاربرد هر مشخصه نیز در این مرحله باید انجام شود.

    در مرحله دوم، اعداد نهایی طراحی برای پارامترهایی مانند توان الکتروموتور یا ضریب تبدیل گیربکس، تعیین می شود.

    مرحله سوم، مرحله ای ست که باید بهترین ترین و مناسب ترین گیربکس و الکتروموتور برای ترکیب شدن با یکدیگر، انتخاب شوند.

     

     

    قسمت های مختلف الکتروگیربکس

    مزایای الکتروگیربکس

     

    یک الکتروگیربکس اجزا مختلفی دارد. اکر از ابتدای مطالب این صفحه با ما همراه بوده باشید، متوجه شدید که از ابتدا بر روی وجود چرخ دنده به عنوان یک جز اساسی در این دستگاه، تاکید شده است. که بسته به نوع گیربکس، نوع و شکل و جنس واحد دنده فرق می کند.

    اما در این قسمت به معرفی مختصری از دیگر اجزای یک موتور گیربکس دار، می پردازیم:

    پوسته: پوسته ، محفظه ای چدنی ست که چرخ دنده ها را در خود جای داده است.

    شافت های ورودی و خروجی : شافت ها از فولا ساخته شده اند و به دو صورت HOLLOW یا SOLID موجود هستند.

    یاتاقان: یاتاقان یا بیرینگ ، برای تحمل بارهای شعاعی و محوری شافت های گیربکس، به کار می روند.

    کاسه نمد: نام دیگر این قطعه، نشت بند است. این قطعه وظیفه حفاظت کردن بیرینگ ها در مقابل عوامل خروجی مثل گرد و خاک، همچنین نگهداری از روغن داخل پوسته را، به عهده دارد.

    درپوش کنترل روغن

     

    همچنین می توانید مطالب مفیدی را در  الکتروموتور VEM و الکتروموتور فلنج دار VEM بخوانید.

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    فهرست