الکتروموتور ABB

الکتروموتور معمولی ABB

یکی از پرآوازه ترین برندها در خانواده الکتروموتورها، برند ABB است که دستگاه های الکتروموتور گوناگونی ، متناسب با نیاز جامعه جهانی، تولید و عرضه  می کند. شروع فعالیت این شرکت از سال 1883 می باشد و امروزه به یکی از قدرت ها در زمینه تولید انبوه الکتروموتور تبدیل شده است.

برندABB
کشورهای سازندهفنلاند
بدنهآلومینیومی،چدنی
جزئیات پروژه
_

الکتروموتور ABB

شرکت ABB

الکتروموتور ABB: شرکت فنلاندی ABB ، برندی نام آشنا در بازار و صنعت ایران به شمار می آید. محصولات تولید شده توسط این کمپانی با پیروی از استانداردهای جهانی، دارای کم ترین اثر مخرب بر روی محیط زیست است. از این رو نه تنها در ایران، بلکه در سراسر دنیا، مورد استقبال قرار گرفته است. این شرکت بیش از 140 هزار کارمند دارد و با تولید الکتروموتورهای متنوع ، برای مصارف گوناگون و پرکاربرد، جایگاه ویژه ای در صنعت دنیا، پیدا کرده است.

انواع الکتروموتور ABB

در یک دسته بندی کلی، الکتروموتورهای ABB به صورت زیر هستند:

الکتروموتور ABB:

  • تخلیه دود
  • اسلیپ رینگ
  •  ضد انفجار
  •  TEFC سه فاز
  • دریایی
  • دالاندر
  • معمولی TEFC تک فاز
  •  ترمز دار

 

هر یک از دستگاه های بالا، دارای مشخصات و ویژگی های فنی منحصر به فردی هستند که در هنگام انتخاب و خرید دستگاه، دانستن آن ها بسیار کمک کننده است.

الکتروموتور ABB مطابق با استاندارد های IE2 ، IE3 و IE4 ، در سایزهای 71 تا 355 و توان 0.25 تا 355 کیلووات تولید می گردد. علاوه بر این، الکتروموتور ABB با پوسته آلومینیومی، در سایزهای 56 تا 250 و همچنین توان 0.06 تا 55 کیلووات در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.

ویژگی ها و کاربرد الکتروموتور ABB

از بارزترین ویژگی ها برای الکتروموتور ABB کیفیت و راندمان بالا، تنوع تولیدات و مدل ها، طراحی یکپارچه، استحکام خوب و استهلاک کم ذکر می شود. الکتروموتور ABB کاربردهای فراوانی در صنایع سیمان، فولاد، خودروسازی، ذوب فلزات، پتروشیمی ، کاشی و سرامیک دارد. همچنین پرکاربرد در جرثقیل ها، نوار نقاله ها، رولینگ ها، همزن ها و تابلوهای گردان واقع شده است.

نقش موثرالکتروموتور ABB ، باعث پیشرفت چشم گیری در تولید انبوه انواع تولیدات صنعتی داشته است. طوری که امروزه، نمی توان دنیایی بدون این دستگاه های شگفت انگیز، تصور کرد.

الکتروموتور ABB مانند هر الکتروموتور دیگری دارای دو بخش استاتور و روتور می باشد.

استاتور، همانگونه که از نام آن بر می آید، به قسمت ثابت موتور گفته می شود. استاتور استوانه ای تو خالی ست که از ورقه های نازک فولادی روی هم قرار گرفته، به وجود آمده است. شیارهای استاتور، محل قرارگیری سیم پیچی ست که با اعمال جریان الکتریکی، میدان مغناطیسی ایجاد می کند. این میدان باعث به حرکت درآمدن روتور می شود.

روتور، به بخش متحرک موتور اطلاق می شود.این بخش نیز از ورقه های فولادی نازکی به وجود آمده است. روتور توسط نیرویی که میدان مغناطیسی استاتور تولید کرده استف می چرخد و توسط یک فن ، که در انتهای محور چرخش کار گذاشته شده است، خنک می شود. بسته به نوع موتور، شیارهای روتور سیم پیچی شده و یا توسط آلیاژها و مفتول های مسی یا آلومینیومی، پر می گردد.

الکتروموتورهای ABB نیز، همانند الکتروموتور موتوژن تبریز، از روتور قفسه سنجابی بهره می برد. دارای دو، چهار، شش و هشت پل می باشند و در محدوده توانی بین 0.25 تا 650 کیلو وات کار می کنند. این الکتروموتورها از کلاس حفاظتی IP55 کلاس حرارتی F پیروی می کنند. علاوه بر این موارد، کمپانی ABB ، الکتروموتورهای خود را با مشخصات  فرکانس 50 گیگاهرتز و ولتاژ نامی 380 ولت ، عرضه می کند. آلومینیوم و چدن، دو ماده ای هستند که بعلت ویژگی های مورد تایید کارشناسان، مناسب برای عملکرد و کارکرد الکتروموتور ABB، در ساخت بدنه این دستگاه ها، به کار گرفته شده اند.

مطلب پیشنهادی: الکتروموتور Leroy Somer.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *